KFT_tekst_og_streg-new

Forside1 - Kandidaterne - Kandidaterne 2020

Billede2:
Irene Mandrup Krüger
Navn:

Irene Mandrup Krüger

Kort om mig:
Kort om mig:
Kandidat fra Københavns Tandlægeskole i 2011. Ansat som distriktstandlæge i Gentofte kommunes tandpleje. Jeg har været medlem af OATU (Offentligt Ansatte Tandlægers Udvalg i Tandlægeforeningen) i omkring tre år og i Region Hovedstadens Tandlægeforening i et års tid.
Mine mærkesager:
Mine mærkesager:
Kort om mig:
Kandidat fra Københavns Tandlægeskole i 2011. Ansat som distriktstandlæge i Gentofte kommunes tandpleje. Jeg har været medlem af OATU (Offentligt Ansatte Tandlægers Udvalg i tandlægeforeningen) i omkring tre år og i Region Hovedstadens Tandlægeforening i et års tid.
Mine mærkesager:
Jeg er gået ind i fagpolitik, fordi jeg synes, det er virkelig interessant at forstå baggrunden for, hvorfor tingene er, som de er, både i Tandlægeforeningen og på arbejdspladserne. Derudover vil jeg gerne bidrage til at præge tandlægelivet i en positiv og fagligt funderet retning. Jeg ønsker endvidere at udbrede kendskabet til den kommunale tandpleje som en spændende arbejdsplads fuld af udviklingspotentiale for den enkelte tandlæge. Desuden synes jeg, det er vigtigt at blive ved at kæmpe for en rigtig god kommunal tandpleje til fordel for både borgere og medarbejdere.

Vis e-mail:

Tilbage

print.png
Ring til os på 33 15 48 88


Formand Peter Østergaard sidder ved telefonen 
torsdag 9.30 til 11. 

Ring til sekretær Karin Ravn:
Tirsdag, onsdag & torsdag 10-14.

E-mail: ktf@ktf.dk og kr@ktf.dk
logo4
Region Hovedstadens Tandlægeforening
Amaliegade 17
1256 København K.
Ring til os på 33 15 48 88


Formand Peter Østergaard sidder ved telefonen torsdag 9.30 til 11. 


Ring til sekretær Karin Ravn:
Tirsdag, onsdag & torsdag 10-14.
Intranet

http://intra.rhtf.dk