KFT_tekst_og_streg-new

Forside1 - Nyheder - For anden gang en Susanne som formand i TF

Overskrift:
For anden gang en Susanne som formand i TF
Dato:
24. november 2018
Lang tekst :

vejle foto


Formandsvalget ved Tandlægeforeningens generalforsamling i Vejle 24. november var kun et mulehår fra at blive afgjort i første stemme-omgang. Den nye formand skulle have mindst to tredjedele af stemmerne fra de 67 repræsentanter (altså 45) for at blive valgt. Susanne Kleist var med 44 stemmer så tæt på, hun kunne være. Modstanderne, Palle Christiansen og Peter Østergaard, fik henholdsvis 12 og 11 stemmer. For at få en afklaring meddelte Peter Østergaard derefter, at han trak sig, og i anden omgang løb Susanne Kleist med 75 procent stemmer og dermed posten som landsformand.

Da der bagefter skulle vælges hovedbestyrelse, kom RHTF til gengæld effektivt i spil. De fire nuværende medlemmer - Frank Dalsten, Kirstine Thorlacius, Lotte Junggreen og Brian Møller Andersen - blev genvalgt. Ud over dem sidder nu også Palle Christiansen og Karen Kongsbak i HB. Syvende medlem er tidligere formand for Tandlægeforeningen, Freddie Sloth-Lisbjerg.

På det konstituerende HB-møde er Lotte Junggreen og Frank Dalsten nu valgt som næstformænd. De repræsenterer henholdsvis det offenlige og det privat område.

Niels Bahn Christensen valgtes til Klinikejerudvalget, og Henrik Dam Hansen blev suppleant.


Billeder:
sus
Billedtekst:

Susanne Kleist er tandlæge i Roskilde og indtil valget lørdag medlem af Tandlægeforeningens hovedbestyrelse. Hun har blandt andet tidligere været formand for Klinikejerudvalget. Foto:

Tandlægeforeningen

Ring til os på 33 15 48 88


Formand Peter Østergaard sidder ved telefonen 
torsdag 9.30 til 11. 

Ring til sekretær Karin Ravn:
Tirsdag, onsdag & torsdag 10-14.

E-mail: ktf@ktf.dk og kr@ktf.dk
logo4
Region Hovedstadens Tandlægeforening
Amaliegade 17
1256 København K.
Ring til os på 33 15 48 88


Formand Peter Østergaard sidder ved telefonen torsdag 13-15.00. 


Sekretariatsmedarbejder Linda Nordahl Jakobsen kan kontaktes mandag og torsdag kl. 9-14 på tlf. 33 15 48 88.
Intranet

http://intra.rhtf.dk