KFT_tekst_og_streg-new

Forside1 - Nyheder - Navn til ny regionsforening vedtaget

Overskrift:
Navn til ny regionsforening vedtaget
Dato:
02. marts 2017
Lang tekst :

I fjor vedtog Tandlægeforeningen, at det demokratiske arbejde i fremtiden skal deles op efter landets fem regioner. Det betyder, at Københavns Tandlægeforening sidst på året skifter navn til Hovedstadens Tandlægeforening, og at tandlæger på Bornholm og nordsjællandske tandlæger (fra det tidligere Frederiksborg Amt) nu slås sammen med de københavnske.

Københavns Tandlægeforening har i øjeblikket knap 1.700 medlemmer, hvoraf 330 er studerende. Nordsjællænderne bidrager med 232 aktive tandlæger og Bornholm med 24. Den fælles forening skal efter planen være klar senest midten af oktober. Formentlig vil der blive holdt både stiftende og nedlæggende generalforsamlinger ved én samlet begivenhed. 

Hele processen med at få den nye forening på plads er lagt i hænderne på formand Charlotte Hanson fra Nordsjælland, Dorthe Radil fra Bornholm og Peter Østergaard fra KTF, der i øjeblikket har kasketten som formand for Region H på.

Billeder:
Billedtekst:
Siden 1906 har foreningen for tandlæger i København og nærmeste omegn heddet "Københavns Tandlægeforening". Nu ryger K'et i skraldespanden, og foreningens kælenavn bliver i fremtiden HTF.
Ring til os på 33 15 48 88


Formand Peter Østergaard sidder ved telefonen 
torsdag 9.30 til 11. 

Ring til sekretær Karin Ravn:
Tirsdag, onsdag & torsdag 10-14.

E-mail: ktf@ktf.dk og kr@ktf.dk
logo4
Region Hovedstadens Tandlægeforening
Amaliegade 17
1256 København K.
Ring til os på 33 15 48 88


Formand Peter Østergaard sidder ved telefonen torsdag 9.30 til 11. 


Ring til sekretær Karin Ravn:
Tirsdag, onsdag & torsdag 10-14.
Intranet

http://intra.rhtf.dk