KFT_tekst_og_streg-new

Forside1 - Nyheder - Tandlægen blev den store kagevinder

Overskrift:
Tandlægen blev den store kagevinder
Dato:
09. november 2016
Lang tekst :

Sune Demant arbejder dels i Herlev, dels på Amager. Han har haft flere forskerprojekter i gang under uddannelsen til tandlæge. Blandt andet seks måneder på L`Hopital La Pitié-Salpétrière i Paris hos en af verdens dygtigste professorer inden for rodbehandlinger. Det franske ophold kom ham til gode i kagedysten, hvor han smeltede de to dommeres hjerter med fine, blanke og yderst velsmagende macarons. 

I øjeblikket er Sune Demant ud over det praktiske tandlægejob i gang med et tre-årigt Phd.-studie på Københavns Universitet med forskning i tandnervers helingsmuligheder.

Her kan du se, hvordan Ekstra Bladet præsenterer Sune Demants sejr. Han er siden juni, hvor optagelserne sluttede, blevet udfrittet af mange, der gerne ville kende hans placering. Trofæet har stået gemt øverst på reolen derhjemme, og der har heldigvis - på grund af travlhed - ikke været gæster, forklarer den nyslåede vinder til avisen.

Til BT siger han, at han gerne vil lave mere tv eller måske en kogebog. Men klinikken bliver aldrig skiftet ud med en konditorbutik.

Billeder:
kage
Billedtekst:
Dette er ikke vinderkagen. Men det blanke overtræk - såkaldt glaze - på Sune Demants tredelte bryllupskage var ikke helt efter dommernes kritiske smag.
Ring til os på 33 15 48 88


Formand Peter Østergaard sidder ved telefonen 
torsdag 9.30 til 11. 

Ring til sekretær Karin Ravn:
Tirsdag, onsdag & torsdag 10-14.

E-mail: ktf@ktf.dk og kr@ktf.dk
logo4
Region Hovedstadens Tandlægeforening
Amaliegade 17
1256 København K.
Ring til os på 33 15 48 88


Formand Peter Østergaard sidder ved telefonen torsdag 13-15.00. 


Sekretariatsmedarbejder Linda Nordahl Jakobsen kan kontaktes mandag og torsdag kl. 9-14 på tlf. 33 15 48 88.
Intranet

http://intra.rhtf.dk