KFT_tekst_og_streg-new

Forside1 - Nyheder - Tandlægevagten på Oslo Plads dropper telefon-visitation

Overskrift:
Tandlægevagten på Oslo Plads dropper telefon-visitation
Dato:
09. februar 2021
Lang tekst :

Tandlægevagten på Oslo Plads har i de mange måneder med covid-19 fungeret sådan, at patienter før besøg i vagten i en fast telefontid skulle tale med en tandlæge og få drøftet situationen. Visitationen blev blandt andet indført af hygiejniske grunde, da tandlægerne i vagten fandt det usmart at skulle "pendle" mellem telefon og tandbehandling, som det normalt har fungeret. Der blev derfor lavet faste ringetider for patienterne.

RHTF-formand og vagt-formand Peter Østergaard har sammen med RHTF's bestyrelse truffet beslutning om at droppe visitationen efter en grundig vurdering.

- Folketinget og sundhedsmyndighederne har åbnet for, at 0. til 4. klasse igen kan komme i skole, og så kan vi også åbne tandlægevagten som tidligere. Det sundhedsfaglige personale i Tandlægevagten er ligesom på andre tandklinikker vant til at betjene værnemidler og foretage diverse hygiejne-rutiner, så der ikke sker smittespredning, siger Peter Østergaard.

Han fremhæver også, at patienterne efterhånden er godt trænet i at forholde sig til corona-reglerne ved fremmøde og i venteværelset, som vil blive administreret fra receptionen.

- Altså er risikoen minimal for corona-spredning på tandklinikker, selv om der varsles forskellige eksotiske corona-varianter.

Billeder:
smartphone-1281632_1280
Billedtekst:
Efter mange måneder er det fra 15. februar muligt at møde op i Tandlægevagten på Oslo Plads uden at lave en aftale pr. telefon først.
Ring til os på 33 15 48 88


Formand Peter Østergaard sidder ved telefonen 
torsdag 9.30 til 11. 

Ring til sekretær Karin Ravn:
Tirsdag, onsdag & torsdag 10-14.

E-mail: ktf@ktf.dk og kr@ktf.dk
logo4
Region Hovedstadens Tandlægeforening
Amaliegade 17
1256 København K.
Ring til os på 33 15 48 88


Formand Peter Østergaard sidder ved telefonen torsdag 13-15.00. 


Sekretariatsmedarbejder Linda Nordahl Jakobsen kan kontaktes mandag og torsdag kl. 9-14 på tlf. 33 15 48 88.
Intranet

http://intra.rhtf.dk