KFT_tekst_og_streg-new

Forside1 - Nyheder - Tre måneder der forandrede verden

Overskrift:
Tre måneder der forandrede verden
Dato:
12. maj 2020
Lang tekst :

virtuelt

Tandlæge Arno Poulsen var én af dem, der for første gang oplevede et RHTF-bestyrelsesmøde hjemmefra. "Ved roret" i et studie i Nordvest var formand Peter Østergaard og foreningens sekretariatsmedarbejder, og situationens alvor for tandlægebranchen blev understreget af mange indlæg fra spise- eller skrivebordene derhjemme.

Formand Susanne Kleist redegjorde på mødet for hele forløbet omkring covid-19-virussen. Om nedlukning og derefter kampen for genåbning af klinikkerne, om holdningerne til brug af ultralyd og om konflikterne med HK. I særdeleshed HK-udmeldingerne om uforsvarlige hygiejniske forhold på flere klinikker.

Susanne Kleist understregede flere gange, at 2020 ikke vil blive et godt år for tandlægernes økonomi. Selv om der nu er åbnet, er "produktionen" kun på 50-60 procent af normalen.

På dagsordenen var også det oplæg om fremtidige valgprocedurer, der skal tages stilling til ved en ekstraordinær generalforsamling i Tandlægeforeningen 21. juni. Det er dog uvist, om regeringens udspil om forsamlinger kan komme til at spænde ben.

Endelig kom formand Peter Østergaard ind på hverdagen med covid-19 i Tandlægevagten.Billeder:
Billedtekst:
Næste bestyrelsesmøde er planlagt til 17. juni, og håbet er, at bestyrelsen igen kan opleve hinanden i "real life" i Amaliegade.
Ring til os på 33 15 48 88


Formand Peter Østergaard sidder ved telefonen 
torsdag 9.30 til 11. 

Ring til sekretær Karin Ravn:
Tirsdag, onsdag & torsdag 10-14.

E-mail: ktf@ktf.dk og kr@ktf.dk
logo4
Region Hovedstadens Tandlægeforening
Amaliegade 17
1256 København K.
Ring til os på 33 15 48 88


Formand Peter Østergaard sidder ved telefonen torsdag 9.30 til 11. 


Ring til sekretær Karin Ravn:
Tirsdag, onsdag & torsdag 10-14.
Intranet

http://intra.rhtf.dk