KFT_tekst_og_streg-new
KFT_Lup_tegning-new

Forside1 - Aktuelt - Fagpolitik har beriget mig

Overskrift:
Fagpolitik har beriget mig
Dato:
01. oktober 2021
Lang tekst :

”Som menneske er jeg blevet beriget igennem mødet med mange forskellige fagfæller i bestyrelsesarbejdet. Jeg har mødt mange kolleger, som jeg ellers aldrig ville have mødt, hvis ikke det var for mit fagpolitiske arbejde i bestyrelsen.”

Sådan siger Arno Poulsen, tandlæge siden 1977, og fagpolitisk aktiv siden 2011. Arno Poulsen er en af de fagpolitiske veteraner i RHTF, der nu forlader arenaen – for en stund. Ikke fordi han ønsker at smide håndklædet i ringen eller er træt af det fagpolitiske, men fordi han er rykket til Nordjylland med sit arbejde som tandlæge, og derfor ikke længere kan opstille i Region Hovedstadens Tandlægeforening. Hans mærkesag har været og er fortsat at kæmpe for de kolleger, ”der kommer i klemme” i systemet og at kæmpe for bedst mulige forhold for tandlæger, som arbejder i privat praksis.

”Vi har ikke altid været enige politisk, og blandt os tandlæger har vi også mange forskellige interesser. Men det vigtigste er, at vi har kunnet finde en fælles enighed om, at vi skal stå sammen for at varetage vores fags interesser, ” siger Arno Poulsen.

Han er dybt imponeret over især mange af de unge kolleger, der er gået ind i bestyrelsesarbejdet.

”Jeg har mødt flere unge kvindelige kolleger, der er dedikeret, og som deltager i det fagpolitiske, imens de har deres spædbarn med og ammer. Det var utænkeligt i min tid, og jeg synes, at det har været en kæmpe glæde at møde så mange forskellige kolleger og opleve, hvordan de griber det fagpolitiske an.”Arno Poulsen blev klinikejer i Vanløse i 1985. Han solgte sin klinik i 2019 men arbejder fortsat som tandlæge og konsulent i privatpraksis. Hans karriere i det fagpolitiske begyndte lidt ved en tilfældighed, da nogle kolleger spurgte ham om ikke han ville stille op til bestyrelsen i KFT, Københavns Tandlægeforening. Siden blev han valgt ind som bestyrelsesmedlem i Region Hovedstadens Tandlægeforening, som blev stiftet i 2017 i Roskilde, og som favner medlemmerne af KTF samt kolleger fra Bornholm og den del af Nordsjælland, der tidligere hed Frederiksborg Amt.

Billeder:
ap
Billedtekst:
Det har været en kæmpe glæde at møde så mange forskellige kolleger og opleve, hvordan de griber det fagpolitiske an, siger Arno Poulsen.
Ring til os på 33 15 48 88


Formand Peter Østergaard sidder ved telefonen 
torsdag 9.30 til 11. 

Ring til sekretær Karin Ravn:
Tirsdag, onsdag & torsdag 10-14.

E-mail: ktf@ktf.dk og kr@ktf.dk
logo4
Region Hovedstadens Tandlægeforening
Sekretariatet - tlf. 33 15 48 88
Amaliegade 17 , 2. sal, 1256 København K. 


Formand Steffen Lauritzen torsdag kl. 13-16.00 på tlf. eller mail: formandregionH@tdlpol.dk 
Sekretariatsmedarbejder Linda Nordahl Jakobsen på tlf. onsdag og torsdag kl. 10-16,  sekretariatsmail Linda@rhtf.dk