KFT_tekst_og_streg-new
Overskrift:

Lær af de langtidsfriske og bliv klogere på de udsatte

Dato:
06-02-2020
Tekst til slider:
Det er en rigtig dårlig idé kun at rette blikket mod langtidssyge medarbejdere eller kolleger. Kig også til den anden side - den blinke vinkel hvor mange såkaldt langtidsfriske befinder sig. Læs om medlemsmødet 29. januar og få et indblik i både langtidsfriskhed og livet blandt udsatte københavnere.
Default Link Value:
Overskrift:

Jule- og nytårshilsen fra regionsformanden

Dato:
10-12-2020
Tekst til slider:
Coronaen har lagt sin klamme hånd over Danmark. Pandemien har ramt hårdt, også på tandlægeklinikkerne. Og den har ikke gjort udsigterne til en afklaring af voksentandplejen lysere. Men heldigvis er der også positivt at sige, noterer RHTF-formand Peter Østergaard. Drømme for 2021 har han også, hvad medlemskontakten angår.
Default Link Value:
Overskrift:

Bidrag til tandlægevagter bibeholdes

Dato:
10-12-2020
Tekst til slider:
Bestyrelsen i RHTF har efter et langvarigt udvalgsarbejde - og to generalforsamlingsdebatter- besluttet ikke at ændre ved nordsjællandske klinikejeres bidrag til vagterne i Hillerød og på Oslo Plads. En spørgeskema-undersøgelse har afgjort "sagen".
Default Link Value:
Overskrift:

Stor sympati for borgerforslag. Men finanserne mangler

Dato:
19-11-2020
Tekst til slider:
Mere end 50.000 danskere har skrevet under på et såkaldt borgerforslag om, at tandlægen skal betales over skatten. Forslaget blev behandlet i Folketinget i går - 19. november. Alle sundhedsordførere var positive over for "ånden" i forslaget. Men de i hvert fald otte milliarder er ikke lige i statskassen, så løsningen må være en "bidvis" indfasning af offentlige penge til tandlægeregningen, for eksempel til forebyggelse. 
Default Link Value:
Overskrift:

Ikke brug for stemmesedlerne på årets generalforsamling

Dato:
07-10-2020
Tekst til slider:
Kort før tirsdagens generalforsamling på Clarion i lufthavnen blev en plads ledig på den liste, bestyrelsen havde foreslået på forhånd. Det betød ja-klap til et nyt bestyrelsesmedlem og ellers et nyt arbejdsår til en lang række kendte RHTF-ansigter. Suppleantlisten fik tilført et par nye navne, men ellers kom dirigenten let gennem valgene til forskellige poster. Klik videre og se/gense generalforsamlingen.
Default Link Value:
Overskrift:

Gratis yoga fra Tandlægehuset i Amaliegade - nu med link

Dato:
30-09-2020
Tekst til slider:

Tiden er ikke til fysiske medlemsmøder. Derfor indbød RHTF 24. september til en virtuel yoga-aften, der blev livestreamet fra Tandlægehuset i Amaliegade. RHTF-formand Peter Østergaard gjorde alle øvelserne med under instruktør Jane Rosengrens kyndige vejledning. Klik videre og brug linket til at se/gense den timelange yoga-aften.

Default Link Value:
Overskrift:

Visitation i Tandlægevagten på Oslo Plads fortsætter

Dato:
11-08-2020
Tekst til slider:
I lyset af den opblussende covid-19-situation fortsætter Tandlægevagten på Oslo Plads med de regler om visitation, der blev indført i pandemiens første måneder. Alle besøg skal derfor fortsat aftales på forhånd i de faste telefontider, hvor patienter kan drøfte deres tandproblemer med én af vagtens tandlæger.
Default Link Value:
Overskrift:

Covid-19 aflyser årets TUG-dentalmissioner

Dato:
03-05-2020
Tekst til slider:
Normalt er der run på mailboksen op til 1. maj, der er fristen for at søge RHTF-legater til sommerens rejser til lande, hvor masser af børn har brug for en ekstra tand-indsats. Men både børnene og de tandlægestuderende, der gerne ville rejse ud, bliver skuffede i år. Grundet covid-19-krisen er årets dentalmissioner med Tandsundhed Uden Grænser - TUG - aflyst. 
Default Link Value:

Region Hovedstadens Tandlægeforening 

Region Hovedstadens Tandlægeforening så dagens lys ved en stiftende generalforsamling 4. oktober 2017. Foreningen dækker tandlæger, studerende og tidligere tandlæger i Region H. I alt over 2.100 medlemmer. 

Læs mere om os


Kommende aktiviteter

Legater

Region Hovedstadens Tandlægeforening stiller hvert år et beløb til rådighed for legater til rejser og projekter. Læs om legater her.

Nyhedsbreve

RHTF udsender med jævne mellemrum nyhedsbreve og invitationer. Som medlem får du automatisk disse udsendelser.

Giv gerne lyd

Har du noget, du vil kommentere - eller undrer dig over - er du meget velkommen til at skrive til kr@rhtf.dk. Hvis du ønsker noget viderebragt, hjælper vi gerne.

Ring til os på 33 15 48 88


Formand Peter Østergaard sidder ved telefonen 
torsdag 9.30 til 11. 

Ring til sekretær Karin Ravn:
Tirsdag, onsdag & torsdag 10-14.

E-mail: ktf@ktf.dk og kr@ktf.dk
logo4
Region Hovedstadens Tandlægeforening
Amaliegade 17
1256 København K.
Ring til os på 33 15 48 88


Formand Peter Østergaard sidder ved telefonen torsdag 13-15.00. 


Sekretariatsmedarbejder Linda Nordahl Jakobsen kan kontaktes torsdag og fredag kl. 9-14 på tlf. 33 15 48 88.
Intranet

http://intra.rhtf.dk